Werkwijze

Schermafbeelding 2019-03-10 om 19.45.38

Allround klusbedrijf Wout van de Wouw besteedt aan iedere opdracht veel zorg. Iedere opdracht wordt vooraf zorgvuldig met u besproken: de noodzakelijke werkzaamheden, de materialen, de uitvoering en voor u het belangrijkste: de kosten. Daarnaast zorgt een nauwkeurige planning ervoor dat de werkzaamheden op het met u overeengekomen tijdstip uitgevoerd zullen worden.

Contact Indien u per e-mail of telefonisch laat weten welke werkzaamheden er plaats moeten vinden, is het mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken om ter plaatse het een en ander door te nemen.

Kwaliteit en netheid staat bij Wout van de Wouw hoog in het vaandel. Zo wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen en voor iedere opdracht wordt de meest passende oplossing bedacht. Na iedere klus wordt alles weer netjes achtergelaten.

Offertes zijn gratis, vrijblijvend en (tenzij anders vermeld) 30 dagen geldig. Uiteraard staat in de offerte heel duidelijk omschreven wat er precies uitgevoerd zal worden en wat er wel/niet bij de prijs inbegrepen is, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan over de factuur achteraf. (Ik kom het liefst te plekke kijken om samen met u tot een passende oplossing te komen)

Prijsafspraken/Akkoord verklaring zowel een uurtarief als een totaalprijs (aangenomen werk) is mogelijk, inclusief of exclusief gebruikte materialen. Het is dus aan u, waar de voorkeur naar uitgaat.

Voorrijdkosten
Woont u binnen een straal van 10 km, dan betaalt u geen voorrijdkosten.

Werkzaamheden
Klusbedrijf Wout van de Wouw is een allround klusbedrijf. Indien er (deel)klussen zijn die uitbesteed moeten worden, zal Wout van de Wouw hiervoor derden inschakelen in overleg met de opdrachtgever.

definitief logo 25-08-18 kopie.jpg